תפוחי אדמה בצל מתוקים מוקרמים
בצל מתוק תפוחי אדמה מוקרמים נטול גלוטן, מנה צדדית. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 26 גרם חלבון 36 גרם של שומן, וסך הכל 645 קלוריות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו-2 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם טימין טחון, תפוחי אדמה fingerling, שמנת כבדה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. מתכונים דומים: בטטה תפוחי אדמה-בצל מוקרם, בטטות תפוחי אדמה מוקרמים, ו בטטות תפוחי אדמה מוקרמים.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים מחבת קטנה עם החמאה על אש בינונית.
מוסיפים את הבצל, מתבלים עם טימין טחון מלח, עלה דפנה ומבשלים עד רך מאוד ומתוק וקרמל קלות, 20 דקות. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם, ומשליכים את עלה המפרץ.
בעוד הבצל לבשל, לשים את תפוחי האדמה בסיר בינוני לכסות עם מים. מביאים לרתיחה, ואז מלח את המים ומבשלים במכרז, 12 עד 15 דקות.
מסננים ומחזירים את תפוחי האדמה לסיר החם. מועכים את תפוחי האדמה עם שמנת ופרמזן ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מסדרים את הפירה במנות גראטן בודדות או 1 תבשיל רדוד. למעלה תפוחי האדמה עם הבצל וגבינת Gruyere.
שים אותם על מחבת סדין וחום תחת מטלית חמה עד מבעבע, על 2 דקות.
מוציאים מהתנור ומגישים חם.