תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל תפוחי אדמה הודיים מרוסקים עם Raitan עצלן. מתכון ללא גלוטן זה משרת 6 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 7 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 257 קלוריות. מתכון זה אופייני למטבח ההודי. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. לך לחנות ותביא פלפל, תפוחי אדמה חלודים, כוסברה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו Raita הודי (תערובת מלפפון), עוף הודי מתובל עם Raita, ו חזיר מתובל הודי עם Raita (מתכונים דומים).
הוראות
1
מרתיחים תפוחי אדמה עד רך.
מרכיבים שתצטרך
2
לנקז ולהניח בצד.
3
במחבת גדולה, לבשל שמן זית, שום, בצל, כרובית, גאראם מסאלה, חילבה, כורכום, זרעי חרדל, זרעי כמון, פתיתי פלפל אדומים, וג ' ינג ' ר טרי על חום בינוני. מערבבים עד תבלינים מופצים היטב. מלח ופלפל לפי הטעם. לבשל עד בצל הם שקופים וכרובית הוא כמעט רך.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים אפונה ומבשלים עוד חמש דקות. ייתכן שיהיה עליך להוסיף קצת יותר שמן זית אם הדברים מתחילים להיראות יבשים.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים את הירקות ותפוחי האדמה לקערה גדולה ומערבבים עד לשלב טוב. אני בוחש די במרץ, כך תפוחי האדמה לקבל את כל מרוסק.
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיף את הכוסברה קצוצה ומיץ לימון האחרון ומערבבים שוב. מלח ופלפל לטעום ולהגיש!
Gruener Veltliner, Riesling, ו Sparkling רוזה הם הבחירה העליונה שלי עבור הודי. היין הטוב ביותר עבור אוכל הודי יהיה בהתאם למנה, כמובן, אבל מבחר אלה ניתן להגיש צונן ויש לי כמה מתיקות כדי להשלים את spiciness וטעמים מורכבים של מגוון רחב של מנות מסורתיות. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Laurenz V מקסים Gruner Veltliner. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 28 דולר.