המתכון תפוחי אדמה הודיים עם זרעי חרדל שחור וצהוב יכול לספק הכמיהה ההודית שלך בערך 40 דקות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מנות ראשונות יש 185 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם תפוחי אדמה יוקון זהב, קנולה, פלפלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן כל 30, ותפריט טבעוני. מתכונים דומים: תפוחי אדמה הודיים עם זרעי חרדל (Sookhi Bhaji), כרובית ותפוחי אדמה עם זרעי חרדל שחור, ו כרובית עם זרעי חרדל שחור.
הוראות
1
חום 2 כף. שמן וחרדל זרעים במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה, מכוסה, רק עד הזרעים מתחילים פופ. מערבבים זרעי כמון וכורכום; ואז מערבבים תפוחי אדמה, 1 כפית. מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
2
להפחית את החום נמוך בינוני ולהוסיף 1 כף. מים. לבשל, מכוסה, עד תפוחי אדמה במכרז, 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3
הוסף 2 כפות שנותרו. שמן, כוסברה, כמון, קאיין, ומלח לפי הטעם. מבשלים, נחשפים, מסתובבים מדי פעם, עד שתפוחי אדמה זהובים, 8 עד 10 דקות. מערבבים בכוסברה.
Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו Riesling הן בחירות נהדרות עבור אסיה. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. יינות בוטניקה מרי Delany Chenin Blanc עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 32 דולר לבקבוק.