תפוחי אדמה ואפונה בגינה מוקרמת
צריכים תוספת צמחונית לקטו אובו ? תפוחי אדמה ואפונה בגינה מוקרמת יכול להיות מתכון מצוין לנסות. מתכון זה מכיל 12 מנות עם 153 קלוריות , 6 גרם חלבון ו -5 גרם שומן כל אחת. תמורת 43 סנט למנה , מתכון זה מכסה 9% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. אם יש לכם פלפל, קמח, תפוחי אדמה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די גרוע של 40% . תפוחי אדמה מוקרם אפויים , בצל מתוק מוקרם עם ביסקוויטים בזיליקום חמאה וטוסט אבוקדו עם בצל מתוק מקורמל, עגבניות ענבים, עירית גינה טרייה ופריחת עירית דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
מניחים תפוחי אדמה בסיר גדול ומכסים במים. מביאים לרתיחה. להפחית את החום; מכסים ומבשלים במשך 8-12 דקות או עד לריכוך.
בינתיים מניחים אפונה ומים בסיר קטן. מביאים לרתיחה. להפחית את החום; מכסים ומבשלים 3-5 דקות או עד לריכוך.
בסיר גדול מטגנים בצל בחמאה עד לריכוך. מערבבים פנימה את הקמח, המלח והפלפל עד לקבלת תערובת אחידה; מוסיפים חלב ושמנת בהדרגה. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות או עד שמסמיך. מערבבים פנימה תפוחי אדמה ואפונה; לחמם דרך.