תפוחי אדמה ובצל
תפוחי אדמה ובצל עשויים להיות רק תוספת שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 227 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 10 דקות. אם יש לך פלפל, בצלי צ'יפוליני, תפוחי אדמה חדשים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן 30 כולו, ותפריט טבעוני. וזה טוב. מתכונים דומים: Ww תפוחי אדמה עם בצל, תפוחי אדמה ובצל, ו תפוחי אדמה ובצל מסולסלים.
הוראות
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
בקערה גדולה, לזרוק יחד את כל המרכיבים.
מורחים את התערובת בשכבה אחת על תבנית אפייה.
אופים עד תפוחי אדמה ובצל הם חום זהוב מבושל דרך, כ 40 דקות.
מגישים מיד או להתקרר ולאחסן במיכל אטום אוויר במקרר, מחממים למחרת בתנור שחומם מראש 400 מעלות F במשך 10 עד 15 דקות.