תפוחי אדמה ווסאבי ירוקים
תפוחי אדמה ווסאבי ירוקים דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 204 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מרק עוף דל שומן, פטרוזיליה, מלח, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הזו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו וואסאבי ופירה בצל ירוק, מחית תפוחי אדמה ווסאבי, ו וואסבי קצפת תפוחי אדמה (מתכונים דומים).
הוראות
לקלף תפוחי אדמה, לשטוף, לחתוך לחתיכות 2 אינץ'. במחבת 3-4 ליטר, לשלב תפוחי אדמה ומרק. מכסים ומביאים לרתיחה על חום גבוה. מבשלים עד תפוחי אדמה מחית בקלות, 20 עד 25 דקות.
ניקוז,שומר מרק. שים 3/4 מרק כוס ופטרוזיליה בבלנדר. להסתחרר עד חלקה.
להוסיף תערובת פטרוזיליה 1 כף ווסאבי להדביק תפוחי אדמה. הכה עם מיקסר או מחית עם מחית תפוחי אדמה עד חלקה, הוספת יותר מרק לעשות תפוחי אדמה כמו שמנת כמו שאתה אוהב. מתבלים לפי הטעם במלח ועוד ווסאבי. ולמרקם חלק יותר, מערבבים בקצפת.