תפוחי אדמה חדשים בגריל עם לימון-שום איולי ופטרוזיליה
תפוחי אדמה חדשים בגריל עם לימון-שום איולי ופטרוזיליה נטול גלוטן,, חלב חינם, 30 כולו, וצמחוני ומספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 546 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 46 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות זולה למדי. גשו לסופר וקנו שמן זית, שום, תפוחי אדמה חדשים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. עם כפית ציון של 47% המנה הזאת די טובה. נסו מתובל ניפץ תפוחי אדמה מתוקים עם איולי שום לימון, תפוחי אדמה צלויים פטרוזיליה שום לימון, ו שום לימון ארטישוק בגריל עם איולי קל (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את תפוחי האדמה בקומקום ומכסים במים קרים. מביאים לרתיחה, מתבלים את המים במלח, ומבשלים עד כמעט רך, כ -15 דקות.
מסננים את תפוחי האדמה, וכאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, לחתוך כל תפוח אדמה לשניים.
מחממים את הגריל עד בינוני.
מוסיפים את המיונז, שום, מיץ לימון, וגלידה לבלנדר ומערבבים עד לקבלת חלקה. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. תניח בצד.
מברישים את תפוחי האדמה בשמן מכל הצדדים ומפזרים מלח ופלפל. גריל, לחתוך את הצד למטה, עד חום זהוב ופשוט מבושל דרך.
הסר את תפוחי האדמה על מגש.
טפטפו את האיולי על תפוחי האדמה ומפזרים פטרוזיליה קצוצה.