תפוחי אדמה חדשים קלויים מלאים בתירס ושרימפס
אם יש לכם מלח, תירס של גרעין שלם, שרימפס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות במחיר סביר מאוד. נסו צ'ילי קלוי אש Poblano מלא תירס, קינואה, & גבינת עיזים, טאקו תירס רך עם בטטות קלויות, פלפלים Poblano, ותירס, ו טאקו שרימפס ליים כוסברה עם סלט תירס קלוי וקרם חלפיניו קלוי (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים כל תפוח אדמה במחצית לרוחב; לגרוף את עיסת, משאיר קליפה עבה 1/4 אינץ'; עיסת מילואים לשימוש נוסף.
מפזרים את הקרביים של קליפות תפוחי אדמה עם מלח ופלפל.
מניחים קליפות תפוחי אדמה הפוכות על תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול.
אופים ב 450 במשך 15 דקות; להפריש.
שמן חום במחבת בינונית מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים תירס ובצל ירוק; מטוגנים 2 דקות.
מוסיפים חומץ וטרגון קצוץ; מבשלים 1 דקה. מחלקים תערובת תירס באופן שווה בין קליפות תפוחי אדמה; העליון כל אחד עם שרימפס 1.