קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות34
מגזין

תפוחי אדמה חמים ומתובלים

תפוחי אדמה חמים ומתובלים
הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הזו. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם יש לכם בטטות, שמן זית, צ'ילי מצנפת סקוטש, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular גדול של 96%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: תפוחי אדמה קלויים בתנור: מתוק & חריף, בתנור קלוי פיקנטי-בטטות בטטות, ו כנפיים חריפות ומתוקות.

הוראות

1
מקלפים את תפוחי האדמה המתוקים וחותכים את המסלולים לפרוסות בעובי של 2.5 ס " מ.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
2
להניח כל תפוח אדמה על גיליון גדול של נייר, שמירה על הפרוסות יחד.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
3
טפטוף כל תפוח אדמה עם שמן זית, מפזרים את עלי הקורנית, כמחצית הצ ' ילי הקצוץ ומתבלים עם הרבה מלח ופלפל. עם הידיים, לעסות את הטעמים לתוך כל פרוסה. החלף את הפרוסות במיקומם המקורי.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
4
הנח ענף קורנית על פני החלק העליון של כל תפוח אדמה ומפזרים את הצ ' ילי שנותר. לעטוף את נייר היטב סביב תפוחי אדמה לעשות שתי חבילות. (אתה יכול להתכונן לשלב זה עד 24 שעות קדימה.)
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
5
שים את חבילות לסכל על המדף מעל החלק החם ביותר של ברביקיו ומבשלים במשך 45 דקות עד תפוחי האדמה הם חמאתי וריכך. (Unwrap ולבדוק עם נקודת סכין כדי לבדוק אם הם מוכנים).
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות