תפוחי אדמה חמים ומתובלים
הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הזו. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם יש לכם בטטות, שמן זית, צ'ילי מצנפת סקוטש, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular גדול של 96%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: תפוחי אדמה קלויים בתנור: מתוק & חריף, בתנור קלוי פיקנטי-בטטות בטטות, ו כנפיים חריפות ומתוקות.
הוראות
מקלפים את תפוחי האדמה המתוקים וחותכים את המסלולים לפרוסות בעובי של 2.5 ס " מ.
להניח כל תפוח אדמה על גיליון גדול של נייר, שמירה על הפרוסות יחד.
טפטוף כל תפוח אדמה עם שמן זית, מפזרים את עלי הקורנית, כמחצית הצ ' ילי הקצוץ ומתבלים עם הרבה מלח ופלפל. עם הידיים, לעסות את הטעמים לתוך כל פרוסה. החלף את הפרוסות במיקומם המקורי.
הנח ענף קורנית על פני החלק העליון של כל תפוח אדמה ומפזרים את הצ ' ילי שנותר. לעטוף את נייר היטב סביב תפוחי אדמה לעשות שתי חבילות. (אתה יכול להתכונן לשלב זה עד 24 שעות קדימה.)
שים את חבילות לסכל על המדף מעל החלק החם ביותר של ברביקיו ומבשלים במשך 45 דקות עד תפוחי האדמה הם חמאתי וריכך. (Unwrap ולבדוק עם נקודת סכין כדי לבדוק אם הם מוכנים).