תפוחי אדמה טנדורי ממולאים בריקוטה אפויים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל תפוחי אדמה טנדורי ממולאים Ricotta אפוי. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ו lacto אובו מתכון צמחוני יש 281 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 12 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 15 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך בצל אביב, יוגורט יווני, garam masalan ואבקת כמון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מרהיב של 88%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: תפוחי אדמה ממולאים אפויים (תפוחי אדמה טנדורי), טנדורי ברוקולי ממולא תפוחי אדמה, ו תפוחי אדמה ממולאים בריקוטה.
הוראות
תנור חום 190c / 170c מאוורר / גז
חותכים את הקצוות המעוגלים של תפוחי האדמה, ולאחר מכן להשתמש מקלף תפוחים וסכין קטנה לרוקן את תפוחי האדמה, משאיר קצה 1-2cm כל הדרך מסביב.
מערבבים יחד את החומרים עבור הדבק ואת החומרים עבור המילוי, תיבול שני תערובות אני נוטה יתר העונה שני תערובות כמו תפוח האדמה יספוג חלק מהמלח.
ממלאים את תפוחי האדמה בתערובת ריקוטה, ואז מעיל בממרח. לשבת את תפוחי האדמה בצלחת avenproof, כפית כל הדבק שנותר על גבי, ואז לבשל 50 דקות-1 hr עד תפוחי אדמה רך כאשר פירסינג עם קצה של סכין.
מגישים פרוס עבה עם סלט של עגבניות, בצל וכוסברה.