תפוחי אדמה טעונים עם בייקון
תפוחי אדמה טעונים עם בייקון עשויים להיות רק הצד המנה שאתם מחפשים. מתאים ל-4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 178 קלוריות. מתכון זה מ BettyCrocker.com יש 1 אוהדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו בייקון, חלב, אבקת שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו פירה מלא בבייקון וצ'דר., פירה טעון עם גבינה ובייקון, ו ברוקולי ובייקון תפוחי אדמה אפויים טעונים (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום ל 204°. תרסיס 1 1/2-תבשיל ליטר עם ספריי בישול. בתבשיל, מערבבים רוטב לערבב, מים, חלב, גבינת שמנת ואבקת שום עם להקציף עד מעורבב. מערבבים בתפוחי אדמה.
אופים חשפו 30 עד 35 דקות או עד תפוחי אדמה במכרז. אפשר לעמוד 5 דקות כדי להתעבות. מערבבים; מפזרים בייקון ובצל.