קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות31
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

תפוחי אדמה טריקולור עם פסטו ופרמזן

תפוחי אדמה טריקולור עם פסטו ופרמזן
תפוחי אדמה טריקולור עם פסטו ופרמזן עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 10 . מנה זו מכילה סביב 7 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 256 קלוריות. אם יש לכם שאלוט, שיני שום, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון של 74% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: סלמון פסטו עם פרמזן פסטו אורזו, מטבל פרמזן-פסטו, ו גבינת פרמזן פסטו.

הוראות

1
תערובת 4 כפות שמן זית, בזיליקום, שאלוט, ושום במעבד עד חלקה. רוטב בזיליקום העונה לפי הטעם עם מלח ופלפל. (ניתן לעשות 8 שעות קדימה. מכסים ומקררים.)
מרכיבים שתצטרך
2
מחממים תנור ל 204°. ספריי גיליון אפייה גדול עם ספריי nonstick. לזרוק את כל תפוחי האדמה עם 4 כפות שמן זית, מלח ופלפל בקערה גדולה מעיל.
מרכיבים שתצטרך
3
העברה לתבנית אפייה מוכנה. צלי תפוחי אדמה עד כמעט מכרז, כ -35 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4
יוצקים רוטב בזיליקום על תפוחי אדמה וזורקים למעיל. המשך לצלות תפוחי אדמה עד חום זהוב ומכרז כאשר פירסינג עם שיפוד, כ 20 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
5
להעביר תפוחי אדמה לקערה הגשה.
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיפים גבינה וזורקים למעיל.
מרכיבים שתצטרך