תפוחי אדמה יווניים עם ויניגרט לימון
תפוחי אדמה יווניים עם ויניגרט לימון עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 223 קלוריות. גשו לסופר וקנו מיץ לימון, אורגנו, תפוחי אדמה ראסט ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן 30 כולו, ותפריט טבעוני. מתכונים דומים: תפוחי אדמה יווניים W / ויניגרט לימון, עוף צלוי יווני ותפוחי אדמה בלימון-ויניגרט אורגנו, ו סלט יווני עם ויניגרט לימון.
הוראות
מחממים התנור ל 425 מעלות F.
שים את שמן הזית, מיץ לימון, שאלוט, שום, אורגנו ופטרוזיליה במעבד מזון; מוסיפים 1 כפית מלח ופלפל לפי הטעם. מחית עד חלקה בעיקר.
לזרוק את תפוחי האדמה עם 1/2 כוס של ויניגרט מוכן בקערה גדולה להפיץ בשכבה אחת על תבנית אפייה גדולה. (שמור את הויניגרט שנותר.) לצלות את תפוחי האדמה עד רך וזהב, מפנה מדי פעם, 45 דקות עד 1 שעה.
להעביר את תפוחי האדמה למגש טפטוף עם כמה ויניגרט הנותרים. מתבלים במלח ומקשטים בפטרוזיליה הקצוצה.
מגישים עם ויניגרט הנותרים בצד.