קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות4
ציון בריאות32
מגזין

תפוחי אדמה מוזהבים

תפוחי אדמה מוזהבים
תפוחי אדמה מסולסלים זהובים עשויים להיות רק תוספת שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 387 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 19 גרם שומן. זה יהיה להיט בחג הפסחא שלך. גשו לסופר וקנו חלב, קמח, גרוייר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 55 דקות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-10 היו אומרים שזה פגע במקום. נסו תפוחי אדמה ובשר חזיר, תפוחי אדמה מסולסלים, ו תפוחי אדמה מסולסלים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 375°f עם מתלה באמצע. צלחת אפיית חמאה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
2
לקלף דק פורסים תפוחי אדמה לתוך קערה גדולה לזרוק עם חמאה.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מורחים תפוחי אדמה בשכבה זוגית בתבנית האפייה.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
4
לשים קמח, 1 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל בסיר בינוני כבד לטאטא לאט בחלב עד התערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
פלפלפלפל
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
חלבחלב
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
מקציףמקציף
5
מביאים תערובת חלב רק לרתיחה מעל חום בינוני, לטאטא כל הזמן (זה יהיה להתעבות מעט), ושופכים אותו על תפוחי האדמה. מכסים את המחבת בחוזקה בנייר כסף ואופים בתנור עד שתפוחי האדמה רכים, 35 עד 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
תנורתנור
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
מחבתמחבת
6
הסר רדיד ומפזרים גבינה, אם אתה משתמש. אפס תנור לטגן תפוחי אדמה מטגנים, על 4 עד 5 סנטימטרים מחום, עד השחמה מבעבע, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
גבינהגבינה
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
תנורתנור
1
* המונח זהב יוקון מתייחס כעת באופן רופף לכל תפוח אדמה צהוב בשר, לא משנה מה שמו הרשמי. כל תפוח אדמה צהוב בשר יעבוד היטב, כמו תפוחי אדמה רותחים אחרים, כגון אלה אדומי עור גדולים או סוג כל המטרה גדל במיין. הימנע אפיית זנים (aka russets או Idahos) עבור gratin זה, כי הם הופכים מדי עמילנים, עד כדי כך להיות רגשני.* אם אתה מכין את תפוחי האדמה המסולסלים יחד עם קציץ הבשר, אתה יכול לאפות אותם זה לצד זה על אותו מתלה בתנור. אם המחבתות שלכם לא יתאימו זה לצד זה, שימו את קציץ הבשר בשליש העליון ותפוחי האדמה בשליש התחתון. כשזה מגיע לצלייה, אם כי, לצלות כל אחד בנפרד, כך שיש לך שליטה רבה יותר על כמה כל צלחת חום.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה רותחתפוח אדמה רותח
תפוח אדמהתפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור