קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות12
מגזין

תפוחי אדמה מוקצפים בשמן זית

תפוחי אדמה מוקצפים בשמן זית
שמן זית-מוקצף תפוחי אדמה נטול גלוטן,, כל 30, וצמחוני ומספק כ 10 מנות. זה מנות ראשונות יש 212 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 7g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם תפוחי אדמה אפייה, חצי חם וחצי, שמן זית extravirginוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: שמן זית עלומה עוף וצנוניות עם פסטו הדרים, אמרלד סיטי ארטישוק עוגת שמן זית עם קיווי מילוי ציפוי קצפת, ו עוגיות שמן זית עם לימון, טימין, וחומץ בלסמי קצפת: Thyming מוזר.

הוראות

1
חותכים כל תפוח אדמה לאורכו לרבעים; לחתוך כל רבע לרוחב לחתיכות בעובי 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
2
מניחים תפוחי אדמה בתנור הולנדי; מכסים במים חמים. מביאים לרתיחה; להפחית את החום, ומבשלים 5 דקות או עד רק במכרז.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
3
מסננים תפוחי אדמה; בואו לעמוד 5 דקות. להחזיר תפוחי אדמה למחבת.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים חצי וחצי ומרכיבים שנותרו; מחית עם מחית תפוחי אדמה עד עקביות הרצוי.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמהמרסק תפוחי אדמה