תפוחי אדמה מוקצפים בשמן זית
שמן זית-מוקצף תפוחי אדמה נטול גלוטן,, כל 30, וצמחוני ומספק כ 10 מנות. זה מנות ראשונות יש 212 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 7g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם תפוחי אדמה אפייה, חצי חם וחצי, שמן זית extravirginוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: שמן זית עלומה עוף וצנוניות עם פסטו הדרים, אמרלד סיטי ארטישוק עוגת שמן זית עם קיווי מילוי ציפוי קצפת, ו עוגיות שמן זית עם לימון, טימין, וחומץ בלסמי קצפת: Thyming מוזר.
הוראות
חותכים כל תפוח אדמה לאורכו לרבעים; לחתוך כל רבע לרוחב לחתיכות בעובי 1/4 אינץ'.
מניחים תפוחי אדמה בתנור הולנדי; מכסים במים חמים. מביאים לרתיחה; להפחית את החום, ומבשלים 5 דקות או עד רק במכרז.
מסננים תפוחי אדמה; בואו לעמוד 5 דקות. להחזיר תפוחי אדמה למחבת.
מוסיפים חצי וחצי ומרכיבים שנותרו; מחית עם מחית תפוחי אדמה עד עקביות הרצוי.