תפוחי אדמה מוקרמים
לך לחנות ותביא תפוחי אדמה, חמאה, פירורי לחם panko, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. נסו תפוחי אדמה מוקרמים, תפוחי אדמה מוקרמים, ו תפוחי אדמה מוקרמים (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
בסיר רוטב גדול מעל חום בינוני גבוה, מוסיפים חמאה. מערבבים בקמח עד דביק.
מוסיפים חלב; מערבבים כדי להסיר גושים ולתת לבשל במשך 6 דקות עד שהוא מקבל עבה. חום נמוך יותר ולהוסיף את הגבינה, מרק, אגוז מוסקט ופלפל שחור.
להקציף עד בשילוב היטב רוטב מתעבה, כ 4 דקות.
בקערה, לשלב חמאה, panko ופפריקה מעושנת. מערבבים היטב.
מניחים תפוחי אדמה לתוך תבשיל קדרה.
יוצקים גבינה על תפוחי אדמה ומפזרים מוקרם על גבי. לעטוף בנייר כסף ואופים בתנור במשך 35 עד 45 דקות.
הסר רדיד ומבשל במשך 10 דקות חשופות. אפשר לשבת במשך 10 דקות.