תפוחי אדמה מוקרמים עם גבינת עיזים ושום
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל תפוחי אדמה מוקרמים עם גבינת עיזים ושום. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 159 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן למנה. מתאים ל-9 מנות. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך פלפל, חלב, גבינת עיזים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו תפוחי אדמה מוקרמים עם גבינת עיזים ושום, מוקרם תפוחי אדמה שום עם גבינת עיזים, ו תפוחי אדמה מוקרמים עם גבינת עיזים (מתכונים דומים).
הוראות
שלב 2 כפות חצי וחצי עם קמח בקערה גדולה, ערבוב עם מקצף.
מוסיפים את החצי וחצי הנותרים, גבינה, ואת 5 המרכיבים הבאים (גבינה דרך שום), ערבוב עם מקצף. סדר חצי פרוסות תפוחי אדמה בשכבה אחת בתבנית אפייה 11 x 7 אינץ ' מצופה בתרסיס בישול.
יוצקים חצי מתערובת החלב על פרוסות תפוחי אדמה, מערבבים את תערובת החלב מיד לפני הוספת. חזור על הנוהל עם פרוסות תפוחי אדמה שנותרו תערובת חלב.
אופים ב 400 במשך 1 שעה ו 10 דקות או עד תפוחי אדמה רכים וזהב חום.