תפוחי אדמה ממולאים בגריל
תפוחי אדמה ממולאים בגריל יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר מנות ראשונות שלך. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 257 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. אם יש לך מלח, תפוז כהה בטטה, מרמלדה כתומה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה מובא לך על ידי BettyCrocker.com. נסו טוסט Tex-Mex קינואה ממולאים עורות תפוחי אדמה מתוקים, תפוחי אדמה מתוקים ממולאים, ו תפוחי אדמה מתוקים ממולאים (מתכונים דומים).
הוראות
זין בטטות כמה פעמים עם מזלג; מקום על מגבת נייר במיקרוגל. מיקרוגל על 8 עד 10 דקות גבוהות, הפיכת תפוחי אדמה מעל פעם באמצע הבישול, רק עד תפוחי אדמה הם כמעט מכרז.
חותכים תפוחי אדמה במחצית לאורכו. סקופ עיסה לתוך קערה בינונית, משאיר שכבה 1/4 אינץ ' בכל חצי. עיסת מאש היטב. מערבבים ב 2 כפות חמאה, המרמלדה ומלח. תערובת כפית לתוך קליפות תפוחי אדמה.
כאשר הגריל מחומם, מניחים תפוחי אדמה על גריל גז מעל חום בינוני או על גריל פחם מעל גחלים בינוניים; סגור גריל או לכסות עם אוהל של רדיד. מבשלים 8 עד 10 דקות או עד מחומם היטב. למעלה עם חמאה לפני ההגשה.