תפוחי אדמה ממולאים קרבונרה עם פנקטה פריכה
תפוחי אדמה ממולאים קרבונרה עם פנצ'טן פריך נטול גלוטן, תוספת. מתכון זה מכין 4 מנות עם 702 קלוריות, 42 גרם חלבון, ו 30 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 33% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם ביצים, פרמזן, בצל ירוק ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו -13 היו אומרים שהוא הגיע למקום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. הציון הזה די טוב. נסו ביצים ממולאות קרבונרה (פנצ'טה פריכה, שומן חזיר, צ' יפס פרמזן ופלפל שחור), בטטות ממולאות עם פנצ'טן וברוקולי ראבה, ו ספגטי קרבונרה עם כרישה ופנקטה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס עם מתלה על המדף האמצעי.
מבשלים את הפנצ ' טה עם 1 כף מים במחבת מטגנת גדולה על אש בינונית עד שהם פריכים ורוב השומן הפך, 10 עד 12 דקות.
בינתיים מבשלים את תפוחי האדמה. פירס את תפוחי האדמה בכל רחבי עם מזלג והכניס שקית נייר גדולה. קפלו את החלק העליון של השקית מספר פעמים. מיקרוגל על גבוה במשך כ 15 דקות, בזהירות להעיף את התיק כל 5 דקות. תפוחי האדמה נעשים ברגע שבוחן עוגה או שיפוד חודרים בקלות את הבשר.
מוציאים את תפוחי האדמה מהשקית ומניחים על תבנית אפייה. אפשר לתפוחי האדמה להתקרר במשך 5 דקות.
לאחר שהפנצ ' טה פריכה, השתמשו בכף מחוררת כדי להעביר לצלחת מרופדת בנייר מגבת לניקוז. מערבבים את חצי וחצי, קמצוץ של מלח 1/2 כפית פלפל לתוך השומן שניתנו.
השתמש בסכין חיתוך חדה כדי לחתוך חריץ לאורכו במרכז כל תפוח אדמה. הסר בזהירות את הבשר והשאיר בערך 1/2 אינץ ' מבפנים. שמרו 1/2 כוס מבשר תפוחי האדמה לשימוש אחר.
מניחים את הבשר שנותר בקערת ערבוב יחד עם התערובת של חצי וחצי, 2 1/2 כוסות הפרמזן, חלבוני הבצל, מחצית מהפנצ ' טה וקורט מלח גדול. מועכים עם מועך תפוחי אדמה עד לקבלת מרקם חלק ברובו. מתבלים במלח ופלפל נוספים במידת הצורך.
גורפים את תערובת הפירה בחזרה לקליפות. הכינו באר גדולה בכל תפוח אדמה עמוק מספיק כדי להחזיק ביצה ולפצח ביצה לתוך הבאר.
אופים עד שהביצה רק מתחילה להתייצב, בערך 10 דקות.
מוציאים את תפוחי האדמה ומכסים את הביצים בפרמזן שנותר. העבירו את התנור לצלייה וצלו עד שהביצים כבר לא מתנועעות כשאתם מנערים את נייר האפייה, 3 עד 5 דקות, בודקים לעתים קרובות.
להגשה, מעל כל תפוח אדמה את הפנצ ' טה הפריכה השמורה וירקות הבצל והגישו מיד.