קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות23
מגזין

תפוחי אדמה ממולאים קרבונרה עם פנקטה פריכה

תפוחי אדמה ממולאים קרבונרה עם פנקטה פריכה
תפוחי אדמה ממולאים קרבונרה עם פנצ'טן פריך נטול גלוטן, תוספת. מתכון זה מכין 4 מנות עם 702 קלוריות, 42 גרם חלבון, ו 30 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 33% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם ביצים, פרמזן, בצל ירוק ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו -13 היו אומרים שהוא הגיע למקום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. הציון הזה די טוב. נסו ביצים ממולאות קרבונרה (פנצ'טה פריכה, שומן חזיר, צ' יפס פרמזן ופלפל שחור), בטטות ממולאות עם פנצ'טן וברוקולי ראבה, ו ספגטי קרבונרה עם כרישה ופנקטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס עם מתלה על המדף האמצעי.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מבשלים את הפנצ ' טה עם 1 כף מים במחבת מטגנת גדולה על אש בינונית עד שהם פריכים ורוב השומן הפך, 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
בינתיים מבשלים את תפוחי האדמה. פירס את תפוחי האדמה בכל רחבי עם מזלג והכניס שקית נייר גדולה. קפלו את החלק העליון של השקית מספר פעמים. מיקרוגל על גבוה במשך כ 15 דקות, בזהירות להעיף את התיק כל 5 דקות. תפוחי האדמה נעשים ברגע שבוחן עוגה או שיפוד חודרים בקלות את הבשר.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
ירקות בתערובת קליפורניהירקות בתערובת קליפורניה
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
4
מוציאים את תפוחי האדמה מהשקית ומניחים על תבנית אפייה. אפשר לתפוחי האדמה להתקרר במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
5
לאחר שהפנצ ' טה פריכה, השתמשו בכף מחוררת כדי להעביר לצלחת מרופדת בנייר מגבת לניקוז. מערבבים את חצי וחצי, קמצוץ של מלח 1/2 כפית פלפל לתוך השומן שניתנו.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
6
השתמש בסכין חיתוך חדה כדי לחתוך חריץ לאורכו במרכז כל תפוח אדמה. הסר בזהירות את הבשר והשאיר בערך 1/2 אינץ ' מבפנים. שמרו 1/2 כוס מבשר תפוחי האדמה לשימוש אחר.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
7
מניחים את הבשר שנותר בקערת ערבוב יחד עם התערובת של חצי וחצי, 2 1/2 כוסות הפרמזן, חלבוני הבצל, מחצית מהפנצ ' טה וקורט מלח גדול. מועכים עם מועך תפוחי אדמה עד לקבלת מרקם חלק ברובו. מתבלים במלח ופלפל נוספים במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמהמרסק תפוחי אדמה
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
8
גורפים את תערובת הפירה בחזרה לקליפות. הכינו באר גדולה בכל תפוח אדמה עמוק מספיק כדי להחזיק ביצה ולפצח ביצה לתוך הבאר.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
9
אופים עד שהביצה רק מתחילה להתייצב, בערך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
10
מוציאים את תפוחי האדמה ומכסים את הביצים בפרמזן שנותר. העבירו את התנור לצלייה וצלו עד שהביצים כבר לא מתנועעות כשאתם מנערים את נייר האפייה, 3 עד 5 דקות, בודקים לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
11
להגשה, מעל כל תפוח אדמה את הפנצ ' טה הפריכה השמורה וירקות הבצל והגישו מיד.
מרכיבים שתצטרך
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים