תפוחי אדמה מסולסלים
תפוחי אדמה מסולסלים או גרטן עשויים להיות רק התוספת שאתה מחפש. מתאים ל-8 ומחירו 1 מנות.17 דולר למנה. מנה אחת מכילה 246 קלוריות, 14 גרם חלבון, ו 9 גרם שומן. אם יש לכם חלב, מלח, תפוחי אדמה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 5 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. זה מושלם עבור חג הפסחא. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 55 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 60%. הציון הזה מוצק. נסו תפוחי אדמה מסולסלים, גראטין דאופינוז (תפוחי אדמה מסולסלים), ו מחבת קלה תפוחי אדמה מסולסלים או גרטן (מתכונים דומים).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים תנור ל -350 מעלות צלזיוס. מרססים תבנית אפייה רדודה של 2 ליטר בתרסיס שמן זית.
מכניסים את תפוחי האדמה לסיר גדול ומכסים במים. מביאים לרתיחה על אש בינונית. מנמיכים את האש ומבשלים עד שתפוחי האדמה פשוט רכים, בערך 8 דקות.
מסננים ומניחים בצד להתקרר מעט.
מכניסים את החלב והקמח לסיר גדול ומציפים עד שהקמח מתמוסס.
מוסיפים את השום והטימין ומחממים על אש בינונית - גבוהה, תוך ערבוב מתמיד, עד שהתערובת מגיעה לרתיחה ומסמיכה, כ -8 דקות.
מסירים מהאש, זורקים את ענף הטימין ומערבבים פנימה את המלח.
מוסיפים 1 כוס מהגבינה ומערבבים עד להמסה.
מסדרים מחצית מתפוחי האדמה בתבנית האפייה.
יוצקים מעל מחצית מרוטב הגבינה.
מוסיפים את תפוחי האדמה הנותרים ומעליהם שאר הרוטב.
מפזרים את הגבינה הנותרת ואופים במשך 25 דקות, עד מבעבע. לשים מתחת לצלייה ולצלות גבוה עד שהחלק העליון משחים, כ -2 דקות.