קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחג הפסחא
מגזין

תפוחי אדמה מסולסלים במיקרוגל

תפוחי אדמה מסולסלים במיקרוגל
צריך תוספת צמחונית לקטו אובו? תפוחי אדמה מסולסלים במיקרוגל יכולים להיות מתכון נהדר לנסות. מתכון זה מכין 8 מנות עם 259 קלוריות, 10 גרם חלבון, ו 13 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מלח, קמח, חלב ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג הפסחא. 1 אדם התרשמו מתכון זה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 37%. ציון זה הוא רע למדי. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: תפוחי אדמה מסולסלים במיקרוגל, תפוחי אדמה מסולסלים, ו תפוחי אדמה מסולסלים.

הוראות

1
בסיר, ממיסים את החמאה. מערבבים פנימה קמח, מלח ופלפל לתערובת אחידה. מערבבים בהדרגה חלב. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה. הפחיתו את החום. מערבבים גבינה עד להמסה. ב-2-1/2-קוט. צלחת בטוחה במיקרוגל מצופה בתרסיס בישול, שכבה שליש מרוטב תפוחי האדמה, הבצל והגבינה. חזור על השכבות פעמיים. מכסים ומיקרוגל גבוה למשך 25-30 דקות, תוך ערבוב כל 5 דקות עד שתפוחי האדמה רכים.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
תרסיס בישולתרסיס בישול
רוטב גבינהרוטב גבינה
תפוח אדמהתפוח אדמה
חמאהחמאה
גבינהגבינה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
בצלבצל
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מיקרוגלמיקרוגל
מחבת רוטבמחבת רוטב