תפוחי אדמה פריכים בתנור
תפוחי אדמה פריכים בתנור דורש כ 25 שעות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 196 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-5 היו אומרים שזה פגע במקום. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן מזון ידידותי, צמחוני דיאט. אם יש לכם שמן זית, חמאה, תפוחי אדמה זהב יוקוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: אגס חמאה מצוחצח פריך, משחימים תפוחי אדמה חדשים, ו משחי תפוחי אדמה חמאה.
הוראות
מחממים תנור ל 177° עם מתלה בשליש העליון. חמאה 3-4 ליטר צלחת אפייה רדודה.
לקלף תפוחי אדמה דק פרוסה (בערך 1/16 אינץ ' עבה) עם פורס. לזרוק עם חמאה, שמן, 1 כפית מלח, ו 1/2 כפית פלפל בקערה גדולה.
להעביר צלחת לכסות בחוזקה עם נייר.
הסר רדיד ולהגדיל את טמפרטורת התנור ל 232°, ולאחר מכן להמשיך לאפות עד העליון הוא השחמה פריך, כ 25 דקות יותר.
תפוחי אדמה ניתן לאפות 2 שעות קדימה ונשמר בטמפרטורת החדר. לחמם, מכוסה באופן רופף בנייר כסף, בתנור 121°.