קושימומחה
מוכן ב25 שעות
מנות8
ציון בריאות7
מגזין

תפוחי אדמה פריכים בתנור

תפוחי אדמה פריכים בתנור
תפוחי אדמה פריכים בתנור דורש כ 25 שעות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 196 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-5 היו אומרים שזה פגע במקום. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן מזון ידידותי, צמחוני דיאט. אם יש לכם שמן זית, חמאה, תפוחי אדמה זהב יוקוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: אגס חמאה מצוחצח פריך, משחימים תפוחי אדמה חדשים, ו משחי תפוחי אדמה חמאה.

הוראות

1
מחממים תנור ל 177° עם מתלה בשליש העליון. חמאה 3-4 ליטר צלחת אפייה רדודה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
2
לקלף תפוחי אדמה דק פרוסה (בערך 1/16 אינץ ' עבה) עם פורס. לזרוק עם חמאה, שמן, 1 כפית מלח, ו 1/2 כפית פלפל בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
חמאהחמאה
פלפלפלפל
מלחמלח
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
להעביר צלחת לכסות בחוזקה עם נייר.
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
4
אופים 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
הסר רדיד ולהגדיל את טמפרטורת התנור ל 232°, ולאחר מכן להמשיך לאפות עד העליון הוא השחמה פריך, כ 25 דקות יותר.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
1
תפוחי אדמה ניתן לאפות 2 שעות קדימה ונשמר בטמפרטורת החדר. לחמם, מכוסה באופן רופף בנייר כסף, בתנור 121°.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
תנורתנור