תפוחי אדמה צלויים במחבת עם פנצ'טה
תפוחי אדמה צלויים עם פנצ'טה עשויים להיות רק הצד המנה שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 217 קלוריות. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך pancetta עבה, תפוחי אדמה fingerling, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. מתכונים דומים: תפוחי אדמה קלויים/ Fingerling, תפוחי אדמה צלויים, ו תפוחי אדמה צלויים.
הוראות
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה.
מוסיפים את תפוחי האדמה ומבשלים עד רק מכרז, על 8 דקות.
במחבת ברזל יצוק גדולה, מחממים את שמן הזית.
מוסיף את pancetta ומבשלים על חום מתון עד השחמה קלה, על 3 דקות. באמצעות כף מחוררת, להעביר את pancetta לקערה.
מוסיפים את תפוחי האדמה למחבת, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד משחימים קלות, כ -10 דקות.
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד מתרכך ותפוחי האדמה הם חום זהוב, על 10 דקות יותר. מערבבים בפנצ ' טה ומבשלים 2 דקות יותר.
מעבירים את תפוחי האדמה לקערה. לזרוק עם שמיר ממש לפני ההגשה.