תפוחי אדמה צלויים חרדל
תפוחי אדמה צלויים חרדל נטול גלוטן, וצמחוני מנה צדדית. והוא יספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה 152 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מיץ לימון, חרדל dijon תבואה, שיני שום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: תפוחי אדמה צלויים חרדל, תפוחי אדמה צלויים חרדל, ו תפוחי אדמה עם חרדל קלוי.
הוראות
עמדה 1 מתלה בשליש העליון של התנור ו 1 מתלה בשליש התחתון של התנור מחממים ל 425°f. לרסס 2 גליונות אפייה גדולים עם ריסוס nonstick.
חרדל מקציף, שמן זית, חמאה, מיץ לימון, שום, אורגנו, קליפת לימון ומלח בקערה גדולה להתמזג.
מוסיפים תפוחי אדמה; מפזרים בנדיבות עם פלפל שחור טחון טרי וזורקים למעיל. מחלקים תפוחי אדמה בין דפי אפייה מוכנים, משאירים כל תערובת חרדל עודף מאחור בקערה.
מורחים תפוחי אדמה בשכבה אחת. צלי תפוחי אדמה 20 דקות. הפוך אפייה סדינים צלי עד תפוחי אדמה הם פריך בחוץ ורך בפנים, מפנה מדי פעם, כ -25 דקות יותר. לעשות קדימה: יכול להתבצע 2 שעות קדימה.
בואו לעמוד על דפי אפייה בטמפרטורת החדר. לחמם תפוחי אדמה ב 425°f תנור 10 דקות.
להעביר תפוחי אדמה לקערה הגשה.