תפוחי אדמה צלויים מעורבבים עם חמאת עשבי תיבול
תפוחי אדמה קלויים מעורבים עם חמאת עשבי תיבול נטול גלוטן, וצמחוני מנה צדדית. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 358 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 20 דקות. גשו לסופר וקנו תפוחי אדמה מתוקים, רוזמרין, תפוחי אדמה russet, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. נסו תפוחי אדמה צלויים מעורבבים עם חמאת עשבי תיבול, אש קלויה עשב מעורב באבא גנוש, ו טנדרלוין הודו צלוי בעשב עם מנגו, ליים וג'ינג'ר ותפוחי אדמה מתוקים קלויים (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים את תפוחי האדמה לקוביות 2 אינץ'.
מוסיפים אותם לסיר גדול, מכסים אותם במים קרים, ומוסיפים מלח. להביא אותם לרתיחה, לבשל במשך 10 דקות, לנקז מגניב במשך 20 דקות. תפוחי האדמה עכשיו יהיה מבושל רק חלקית וצריך להיות יבש לחלוטין לפני שאתה צולה אותם.
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
לזרוק את תפוחי האדמה עם שמן ומלח ופלפל, לטעום, ולהפיץ אותם בשכבה אחת על תבנית אפייה. צלוי עד פריך מבושל דרך, כ 45 דקות.
מערבבים את החמאה הריכה עם הפטרוזיליה, מרווה, רוזמרין, ותימין ומתבלים אותו עם מלח ופלפל, לפי הטעם.
כאשר תפוחי האדמה נעשים, לשים אותם לתוך קערה גדולה (להזמין 1 כוס עבור המתכון עגול 2) ולזרוק עם חמאת עשבי תיבול. (מילואים 2 כפות חמאה עבור 2 עגול מתכון בשר חזיר חשיש).