תפוחי אדמה צלויים על מלח, קימל וכמון
תפוחי אדמה קלויים על מלח, קימל, וכמון יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר מנות ראשונות שלך. מתכון זה מספק 5 מנות. עם 88 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 3g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. אם יש לך מקל מרגרינה, תפוחי אדמה, זרעי כמון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון של 20% המנה הזאת לא משהו. מתכונים דומים: סקווש קבוצ'ה צלוי עם מלח כמון, סקווש קבוצ'ה צלוי עם מלח כמון, ו כמון תפוחי אדמה קלויים.
הוראות
לבשל 1/4 כפית זרעי קימל בסיר קטן על אש נמוכה 1 דקה או עד קלוי.
מוסיפים חמאה ומבשלים עד שנמסו; מניחים בצד.
מורחים מלח סלעים באופן שווה בתחתית תבשיל 3 ליטר רדוד.
מפזרים 1 כפית זרעי קימל, זרעי כמון, ופלפל על מלח סלעים. מסדרים את תפוחי האדמה על תערובת מלח.
אופים ב 425 במשך 35 דקות או עד מכרז.
הסר תפוחי אדמה מתערובת מלח; להשליך תערובת מלח.
מערבבים את תערובת החמאה ותפוחי האדמה; לזרוק למעיל.