תפוחי אדמה צלויים עם צ'ייב פסטו
תפוחי אדמה צלויים עם צ'ייב פסטו עשויים להיות רק תוספת שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 149 קלוריות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך צנוברים, עירית, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן 30 כולו, ותפריט טבעוני. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. נסו תפוחי אדמה צלויים עם צ'ייב פסטו, תפוחי אדמה צלויים עם יורה אפונה, פסטו ואגוזי לוז, ו תפוחי אדמה עם אורגנו פסטו (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 218°. בקערה בינונית, לזרוק תפוחי אדמה עם 1 כף שמן מעיל; העונה בנדיבות עם מלח ופלפל.
מורחים חצאי תפוחי אדמה בשכבה אחת על תבנית אפייה מעוטרת. תפוחי אדמה צלויים, פונים מדי פעם, עד רך וזהוב חום, 25-30 דקות.
בינתיים, לשלב 1/2 כוס עירית, פטרוזיליה, שקדים, ושום במעבד. דופק עד קצוץ דק. עם ריצת המכונה, בהדרגה להוסיף שמן שנותר דרך צינור הזנה תהליך עד incorporated.
להעביר chive פסטו לקערה קטנה. מערבבים במיץ לימון, ולאחר מכן 2 כפות מים. פסטו העונה עם מלח ופלפל.
טפטוף עם חצי פסטו; מפזרים עירית קצוצה נוספת.
למנה: 356 קלוריות, 23 גרם שומן, 4 g סיבים