תפוחי אדמה צלויים עם קרם פרש וקוויאר
תפוחי אדמה צלויים עם קרם פרש וקוויאר עשויים להיות רק התוספת שאתה מחפש. מתכון ואינו מכיל גלוטן, ופסקאטרי מגיש 12 . מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 11 גרם חלבון, 14 גרם שומן, ובסך הכל של 464 קלוריות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 10 דקות. גשו לסופר וקנו שמן זית, קרם פרש, עירית, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. עם כפית ציון 82%, המנה הזו אדירה. נסו תפוחי אדמה צלויים עם תפוחי אדמה וקוויאר, תפוחי אדמה עם פרש וקוויאר, ו תפוחי אדמה של גאופרט עם קוויאר וקרוסלמה פרארצ'ה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס.
בקערת ערבוב גדולה זורקים את תפוחי האדמה עם 1/2 כוס שמן זית, רוזמרין ותיבול נדיב של מלח ופלפל. מצפים תבנית צלייה קטנה בשמן הזית שנותר ומכניסים את תפוחי האדמה לתבנית, חתוכים כלפי מטה.
אופים 50 עד 60 דקות, עד שתפוחי האדמה רכים מבפנים וזהובים מבחוץ.
נותנים לתפוחי האדמה להתקרר מעט ואז מסדרים על מגש הגשה.
מגישים את תפוחי האדמה עם הקרם פרש, הקוויאר והעירית לחורבים בשירות עצמי. זה הולך נהדר עם שמפניה. אם תרצו, מורחים כל תפוח אדמה עם 1/4 כפית קרם פרש ו 1/2 כפית קוויאר במקום לטבול.