תפוחי אדמה צלויים עשב
תפוחי אדמה צלויים עשב דורש מסביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. זה מנות ראשונות יש 221 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שום, שמן זית, תפוחי אדמה חדשים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן 30 כולו, ותפריט טבעוני. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: טנדרלוין הודו צלוי בעשב עם מנגו, ליים וג'ינג'ר ותפוחי אדמה מתוקים קלויים, עשב קלוי תפוחי אדמה חדשים, ו תפוחי אדמה צלויים בעשב.
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F.
חותכים את תפוחי האדמה לחצאים או לרבעים, כל עוד הם כולם בערך באותו גודל.
מניחים את תפוחי האדמה בקערה גדולה ומוסיפים את השום, מרווה ופלפל אדום מרוסק. מפזרים בנדיבות מלח כשר ושמן זית. (תפוחי האדמה יספגו הרבה שמן ומלח; הם יהיו טעם תפל אם אנחנו לא הולכים גדולים כאן.)
הניחו את תפוחי האדמה בשכבה אחת על מגש הסדינים וצלו בתנור שחומם מראש במשך 20 עד 30 דקות. בדוק את תפוחי האדמה באמצע תהליך הבישול כדי לארגן מחדש כך תפוחי האדמה יהיה אפילו זמן בישול ולקבל השחמה שווה. תפוחי האדמה צריכים להיות נחמדים וחומים וממש בטעם טוב.
מעבירים לקערת הגשה ומגישים.