קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות10
ציון בריאות7
מגזין

תפוחי אדמה קוגל עם שאלוט מטוגן

תפוחי אדמה קוגל עם שאלוט מטוגן
מתכון תפוחי אדמה קוגל עם שאלוט מטוגן מוכן בסביבות 2 שעות והוא בהחלט סופר ללא גלוטן, חלב חינם, 30 כולו, וצמחוני ומתאים לאוהבי מזון יהודי. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 9 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 368 קלוריות. מתאים ל-10 מנות. אם יש לכם פלפל, תפוחי אדמה באיידהו, ביצים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יהיה להיט בחג החנוכה שלך. נסו תפוחי אדמה קוגל עם שאלוט מוקפץ, נקניק סיני אורז מטוגן עם שאלוט מטוגן פריך, ו קוגל תפוחי אדמה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 45
2
בסיר בינוני, מחממים את שמן הירקות עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים את שאלוט ומבשלים על אש גבוהה, ערבוב מדי פעם, עד זהב פריך, על 6 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את שאלוט לצלחת. שמור את שמן השאלוט.
מרכיבים שתצטרך
4
עבודה בקבוצות, לסחוט כמה שיותר של הנוזל ככל האפשר מן תפוחי האדמה ולהעביר אותם לקערה גדולה כמו שאתה הולך.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים את הבצל המגורד, עמילן תפוחי אדמה, מלח, פלפל שחור ואגוז מוסקט מגורר ומערבבים היטב. מערבבים את כל הביצים, חלמונים ביצה, שמן זית ומים רותחים, ולאחר מכן מערבבים בצלצלים מטוגנים.
מרכיבים שתצטרך
6
מחממים שני 8 על 11 1/2 אינץ flameproof או אמייל ברזל יצוק מנות על חום גבוה עד שהם חמים מאוד למגע.
7
מוסיפים 2 כפות של שמן שאלוט לכל תבנית אפייה וחום עד לעישון. בזהירות להפיץ את תערובת תפוחי אדמה במנות אפייה רוחשות.
מרכיבים שתצטרך
8
מעבירים את קוגלי תפוחי האדמה לתנור ואופים אותם במשך 20 דקות. מנמיכים את הטמפרטורה ל 375 ואופים את הקוגלים במשך 40 דקות יותר, עד הזהב פריך על הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
9
מחממים את המטגן. לטגן את קוגלי תפוחי האדמה קרוב ככל האפשר לחום במשך כ 2 דקות, עד שהם משחימים ופריכים על גבי.
מרכיבים שתצטרך
10
בואו קוגלי תפוחי אדמה לעמוד במשך 20 דקות לפני חיתוך לתוך ריבועים ומגישים.
מרכיבים שתצטרך