תפוחי אדמה, קישואים, ופנקייק בצל ירוק
צריך ארוחת בוקר צמחונית? תפוחי אדמה, קישואים, פנקייק בצל ירוק יכול להיות מתכון סופר לנסות. מנה זו מכילה סביב 11 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 281 קלוריות. מתאים ל-4 מנות. אם יש לך ביצים, קישואים, רוטב חריף, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו פנקייק בצל ירוק, שרימפס ופנקייק בצל ירוק, ו בזיליקום אסיאתי ופנקייק בצל ירוק (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים תפוח אדמה בסיר, ומכסים במים; מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים 15 דקות או עד מכרז; לנקז מגניב. תפוח אדמה מגורס.
הקש קישואים על מספר שכבות של מגבות נייר; כיסוי עם מגבות נייר נוספות.
בואו לעמוד 5 דקות, לחיצה למטה מדי פעם.
כפית קמח קלות לתוך כוס מדידה יבשה, ורמה עם סכין.
מערבבים את הקמח ואת 6 המרכיבים הבאים (קמח דרך פלפל) בקערה גדולה.
מערבבים חלב ואת 4 המרכיבים הבאים (חלב דרך ביצים); מוסיפים לתערובת קמח, ערבוב עד חלקה. מקפלים תפוחי אדמה, קישואים, ובצל.
כפית על 1/4 גביע הבלילה על מחבת nonstick חם או מחבת nonstick גדולה. הפעל את הפנקייקים כאשר צמרות מכוסים בועות הקצוות נראים מבושלים. פנקייק למעלה עם שמנת חמוצה ועירית.