קושימומחה
מוכן ב1 ש, 28 דק.
מנות4
ציון בריאות14
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

תפוחי אדמה קלויים, מרוסקים וטעונים

תפוחי אדמה קלויים, מרוסקים וטעונים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל קלוי, ניפצו וטעון תפוחי אדמה. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 4 . מנה אחת מכילה 358 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 30 גרם שומן. אם יש לך שמן זית חדור שום, מלח כשר ופלפל טרי סדוק, בצל ירוק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 28 דקות. וזה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : תפוחי אדמה צלויים, מרוסקים וטעונים, תפוחי אדמה מרוסקים טעונים, ו תפוחי אדמה מרוסקים טעונים.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 450 מעלות F. התאימו את מדפי התנור למיקומים העליונים והתחתונים.
3
מניחים את תפוחי האדמה על מחבת, יוצקים 3/4 כוס מים על תפוחי האדמה ומכסים בחוזקה עם נייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
4
אופים על המדף התחתון עד מכרז, על 30 דקות.
5
הסר מהתנור, לנקז את כל המים שנותרו ולתת לנוח 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6
טפטוף 3 כפות שמן על תפוחי האדמה, לוודא שהם קלויים באופן שווה. רווח תפוחי האדמה באופן שווה על מחבת הסדין, באמצעות מחית תפוחי אדמה, לשטח את תפוחי האדמה על 1/2 אינץ ' עבה (על 1/2 אורך האגודל למפרק הראשון).
מרכיבים שתצטרך
7
מפזרים מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
8
לטפטף את הנותרים 3 כפות שמן זית על תפוחי האדמה לצלות על המדף העליון במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9
הסר מהתנור ומפזרים את הגבינה. צלי על המדף התחתון עד חום זהוב, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
10
הסר מהתנור העליון עם שמנת חמוצה בצל ירוק.
מרכיבים שתצטרך
11
מגישים באופן מיידי.