תפוחי אדמה קלויים, מרוסקים וטעונים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל קלוי, ניפצו וטעון תפוחי אדמה. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 4 . מנה אחת מכילה 358 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 30 גרם שומן. אם יש לך שמן זית חדור שום, מלח כשר ופלפל טרי סדוק, בצל ירוק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 28 דקות. וזה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : תפוחי אדמה צלויים, מרוסקים וטעונים, תפוחי אדמה מרוסקים טעונים, ו תפוחי אדמה מרוסקים טעונים.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל 450 מעלות F. התאימו את מדפי התנור למיקומים העליונים והתחתונים.
מניחים את תפוחי האדמה על מחבת, יוצקים 3/4 כוס מים על תפוחי האדמה ומכסים בחוזקה עם נייר כסף.
אופים על המדף התחתון עד מכרז, על 30 דקות.
הסר מהתנור, לנקז את כל המים שנותרו ולתת לנוח 8 דקות.
טפטוף 3 כפות שמן על תפוחי האדמה, לוודא שהם קלויים באופן שווה. רווח תפוחי האדמה באופן שווה על מחבת הסדין, באמצעות מחית תפוחי אדמה, לשטח את תפוחי האדמה על 1/2 אינץ ' עבה (על 1/2 אורך האגודל למפרק הראשון).
לטפטף את הנותרים 3 כפות שמן זית על תפוחי האדמה לצלות על המדף העליון במשך 15 דקות.
הסר מהתנור ומפזרים את הגבינה. צלי על המדף התחתון עד חום זהוב, כ -20 דקות.
הסר מהתנור העליון עם שמנת חמוצה בצל ירוק.