קושיקשה
מוכן ב58 דק.
מנות6
ציון בריאות19
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

תפוחי אדמה קלויים עם ארוגולה-פיסטוק פסטו

תפוחי אדמה קלויים עם ארוגולה-פיסטוק פסטו
תפוחי אדמה קלויים עם פסטו ארוגולה-פיסטוק עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 219 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. אם יש לכם עלי ארוגולה, שמן זית, תפוחי אדמה אצבעוניים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. הכנת המנה לוקחת כ 58 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו תפוחי אדמה קלויים עם פיסטוק פסטו ארוגולה, Arugula Pistachio Pesto, ו סלט פיג וארוגולה w / פיסטוק פסטו (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים מחבת ג ' לי-רול בתנור. מחממים תנור ל 40
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מערבבים תפוחי אדמה ושמן 1 כף בקערה בינונית; לזרוק היטב. מסדרים תפוחי אדמה בשכבה אחת על מחבת שחומם מראש.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מפזרים תפוחי אדמה עם 1/2 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
(צינור גדול)(צינור גדול)
4
אופים ב 400 במשך 20 דקות; לזרוק תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
אופים 25 דקות נוספות או עד למכרז, ערבוב כל 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
שלב הנותרים 3 כפות שמן, הנותרים 1/4 כפית מלח, 1/8 כפית פלפל, עלי ארוגולה, גבינת פרמזן, פיסטוקים, 2 כפיות מים, מיץ לימון ושום במעבד מזון; תהליך עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)(צינור גדול)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
7
שלב תערובת ארוגולה ותפוחי אדמה חמים בקערה בינונית; לזרוק היטב.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה