תפוחי אדמה קלויים עם ארוגולה-פיסטוק פסטו
תפוחי אדמה קלויים עם פסטו ארוגולה-פיסטוק עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 219 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. אם יש לכם עלי ארוגולה, שמן זית, תפוחי אדמה אצבעוניים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. הכנת המנה לוקחת כ 58 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו תפוחי אדמה קלויים עם פיסטוק פסטו ארוגולה, Arugula Pistachio Pesto, ו סלט פיג וארוגולה w / פיסטוק פסטו (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים מחבת ג ' לי-רול בתנור. מחממים תנור ל 40
מערבבים תפוחי אדמה ושמן 1 כף בקערה בינונית; לזרוק היטב. מסדרים תפוחי אדמה בשכבה אחת על מחבת שחומם מראש.
מפזרים תפוחי אדמה עם 1/2 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל.
אופים ב 400 במשך 20 דקות; לזרוק תפוחי אדמה.
אופים 25 דקות נוספות או עד למכרז, ערבוב כל 10 דקות.
שלב הנותרים 3 כפות שמן, הנותרים 1/4 כפית מלח, 1/8 כפית פלפל, עלי ארוגולה, גבינת פרמזן, פיסטוקים, 2 כפיות מים, מיץ לימון ושום במעבד מזון; תהליך עד חלקה.
שלב תערובת ארוגולה ותפוחי אדמה חמים בקערה בינונית; לזרוק היטב.