קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות5
מגזין

תפוחי אדמה קריספי גבינה של ג'ף

תפוחי אדמה קריספי גבינה של ג'ף
תפוחי אדמה קריספי גביני החופשה של ג'ף יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 11 גר' של חלבון, 27 גרם של שומן, וסך הכל 404 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם גבינת מוצרלה, שמן צמחי, מלח כשר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. מתכונים דומים: תפוחי אדמה פריכים עם ביצים גבינה, ערימות פריך גביני תפוחי אדמה, ו בריסקט ברביקיו של ג'ף.

הוראות

1
הכן את תפוחי האדמה. משרים את פרוסות תפוחי האדמה המכוסות במים קרים כקרח בקערה גדולה במשך 30 דקות, תוך ערבוב קצת. לאחר מכן להעביר את תפוחי האדמה למסננת ולשטוף עד המים פועל ברור.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
מיםמים
קרחקרח
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
קערהקערה
2
יוצקים את פרוסות תפוחי האדמה על מגבת מטבח נקייה או כמה מגבות נייר שכבות להתייבש ככל האפשר.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
מגבות מטבחמגבות מטבח
מגבות ניירמגבות נייר
3
מטגנים את תפוחי האדמה. במחבת גדולה עם צדדים ישרים או סיר על חום בינוני גבוה, להוסיף מספיק שמן כדי למלא עד 1 אינץ עמוק. בקבוצות, מטגנים את פרוסות תפוחי האדמה, מרפרפים באמצע עד זהב פריך, על 3 דקות בכל צד. הם צריכים להיות נוקשה ופריך מבחוץ, אבל לשמור על בשרני בפנים. תטעם אחד, על חשבון הטבח!
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
מלאימלאי
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
מחבתמחבת
4
הסר כל אצווה לצלחת מרופדת במגבת נייר ומיד עונה עם קמצוץ של מלח.
מרכיבים שתצטרך
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
5
הכן את פיקו דה גאלו. בקערה קטנה לזרוק את העגבניות עם בצל ירוק, רוטב חם, מיץ לימון, כמון, פלפל קאיין, וקורט של מלח ופלפל. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
פלפל קאייןפלפל קאיין
Pico De GalloPico De Gallo
מיץ לייםמיץ ליים
רוטב חריףרוטב חריף
בצל ירוקבצל ירוק
עגבנייהעגבנייה
כמוןכמון
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
אופים את תפוחי האדמה. מחממים את התנור ל 191°. חמאה בתחתית מחבת עוגה או מחבת אפייה 8x8 אינץ'. באמצעות חצי מתפוחי האדמה, שכבה את הפרוסות בתבנית מעגלית המתחילה בצד החיצוני של המחבת ונעה לכיוון המרכז, עם הפרוסות חופפות מעט. הקפד לכסות את כל התחתון בדרך זו. ואז מפזרים באופן שווה חצי מתערובת הצ 'דר/ג' ק על שכבת תפוחי האדמה. על גבי זה מפזרים את פיקו דה גאלו, ולאחר מכן להוסיף אפילו מפזר של חצי מוצרלה. חזור על השכבה פעם נוספת המסתיימת בגבינת המוצרלה.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלהמוצרלה
Pico De GalloPico De Gallo
תפוח אדמהתפוח אדמה
גבינת צ ' דרגבינת צ ' דר
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
טופס פאיטופס פאי
7
מניחים בתנור ואופים עד הגבינה נמסה וזהב על הקצוות, על 18 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
8
חותכים לפרוסות ומגישים חמים עם מנה של קרם מקסיקני.
מרכיבים שתצטרך
קרם מקסיקניקרם מקסיקני