תפוחי אדמה רוסים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מזרח אירופיים, אז תנו הזדמנות ל תפוחי אדמה רוסים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 388 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 29 גרם של שומן למנה. מתאים ל-6 מנות. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הזו. אם יש לכם חמאה, מלח, תפוחי אדמה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו תפוחי אדמה רוסים, תפוחי אדמה מטוגנים רוסיים, ו תפוחי אדמה קלויים רוסים עם פטריות (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים תפוחי אדמה על פי הוראות החבילה, השמטת מלח. מערבבים 1 1/2 כפיות מלח.
להמיס 4 כפות חמאה במחבת קטנה על חום גבוה; להוסיף שום, ו מוקפץ 2 דקות. מערבבים שום ושמנת חמוצה לתוך פירה.
העברת תערובת תפוחי אדמה לתבנית אפייה משומנת קלות 13 - x 9 אינץ'. נקודה עם 3 כפות חמאה. (מגניב לחלוטין, לכסות, ולקרר עד 24 שעות, אם תרצה בכך.)
אופים ב 350 במשך 25 דקות. למעלה באופן שווה עם גבינה, אם תרצה, ואופים 5 יותר דקות או עד מותך.