תפוחי אדמה שמנת chive-and-Gorgonzola
תפוחי אדמה קרמי chive-and-Gorgonzola דורש סביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 9 גר' של חלבון, 21 גרם של שומן, וסך הכל 388 קלוריות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך פלפל טחון, חמאה, עירית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הזו. וזה די גרוע. מתכונים דומים: תפוחי אדמה צ'ייב שמנת, פירה צ'ייב קרמי, ו צ'ילי מהיר עם תפוחי אדמה מרוסקים צ' ייב שמנת.
הוראות
חותכים רצועת 1 אינץ ' רחב מהחלק העליון של כל תפוח אדמה אפוי. לגרוף את עיסת, עוזב קליפות תפוחי אדמה ללא פגע. עיסת מאש.
ממיסים חמאה במחבת קטנה על חום בינוני; מוסיפים שאלוט ושום, ו 2 דקות סאוט.
מערבבים יחד עיסה, תערובת שאלוט, 1 כף עירית, ואת 4 החומרים הבאים. כף לתוך פגזים, ומניחים על תבנית אפייה.
אופים ב 350 במשך 20 דקות.
מפזרים עם הנותרים 2 כפות עירית.