תפוחי האדמה הכי טובים שיש.
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל תפוחי אדמה ארוחת הבוקר הטובה ביותר אי פעם. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 221 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 9g של שומן למנה. מתאים ל-12 מנות. אם יש לכם תפוחי אדמה, מלח ופלפל כשרים, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו תפוחי אדמה לארוחת בוקר, תפוחי אדמה לארוחת בוקר, ו תפוחי אדמה לארוחת בוקר (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 425 מעלות F.In קערה גדולה, לזרוק יחד את תפוחי האדמה, שום, בצל, פלפל ירוק, פלפל אדום, שמן זית, חמאה, מלח מתובל, פלפל קאיין וכמה מלח ופלפל כשרים.
יוצקים תפוחי אדמה על שני גליונות אפייה.
אופים במשך 20 עד 25 דקות, רועד את המחבת פעמיים.להעלות את החום ל 500 מעלות ואופים עד פריך וחום, 15 עד 20 דקות, זורק פעמיים.
מפזרים קצת יותר מלח ופלפל לפני ההגשה.