קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

תפוחים אפויים ובייקון

תפוחים אפויים ובייקון
תפוחים אפויים ובייקון דורש סביב 40 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון ואינו מכיל גלוטן, וללא חלב מגיש 4 . מנה אחת מכילה 497 קלוריות, 9 גרם חלבון, ו 41 גרם שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. אם יש לכם בייקון תפוחים, ארוגולה לתינוק, תפוחים טעימים זהובים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 21%. הציון הזה לא כל כך מדהים. מתכונים דומים: מולים, בייקון ותפוחים אפויים בקלף, עוף אפוי ותפוחי גברת עטופים בייקון, ו מתאבן גבינת ברי אפוי עם תפוחים ובייקון.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
מסדרים את הבייקון על מגש גיליון, מפזרים מעט מהטימין ואופים עד שהוא פריך, בערך 12 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
פורסים את התפוחים בצורה אופקית ליצירת 5 עד 6 חתכים של התפוח. על מגש גיליון נפרד מרופד בנייר סילפט או קלף מניחים את התפוחים בשכבה אחת ומזלפים מעט שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
5
מפזרים מעט סוכר וטימין על כל פרוסה ואז אופים בתנור עד שהתפוחים מתחילים להתייבש והסוכר נמס וקרמל, בערך 8 עד 10 דקות
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
להגשה, הניחו את פרוסות התפוח והבייקון, לסירוגין, בקו חופף ארוך על מגש הגשה. לחלופין, שברו את נתחי הבייקון לשניים והרכיבו מחדש את פרוסות התפוח, והניחו חתיכות בייקון פריכות בין כל פרוסה.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות בייקון אמיתיותחתיכות בייקון אמיתיות
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
7
מקשטים בארוגולה ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי