קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות2
מגזין

תפוחים אפויים עם סוכר חום

תפוחים אפויים עם סוכר חום
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. אם יש לכם גלידה vanillan, חלמונים ביצה, סוכר חוםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה די גרוע. מתכונים דומים: שיבולת שועל-תפוחים אפויים סוכר חום, תפוחי סוכר חום מבושלים איטיים, ו שיבולת שועל עם סוכר חום עם תפוחים קינמון מייפל.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
3
לשטוף תפוחים יבשים.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
4
חותכים את התפוחים לשניים ולהסיר את הליבה אבל להשאיר כל גבעולים שלמים.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
5
מניחים תפוחים בתבנית אפייה. מחלקים חמאה בין כל חלל הליבה. למעלה כל תפוח חצי עם כף סוכר מקף עם קינמון.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה, בתוספת קמח ספסלקמח לכל מטרה, בתוספת קמח ספסל
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
6
אופים תפוחים עד שהבשר רך והם תוססים ומושלמים למראה, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
7
מגישים עם רוטב שמנת פודינג.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
8
מחממים את הגלידה המומסת בסיר קטן על אש נמוכה עד חם. בינתיים, לשים את החלמונים בקערת ערבוב ולהקציף עד חלקה. תוך לטאטא, לטפטף לאט על 1 או 2 כפות גלידה מומסת חמה לתוך החלמונים עד מעורבב. תוך לטאטא כל הזמן, לאט להוסיף את שאר הנוזל החם לתערובת החלמון.
מרכיבים שתצטרך
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
9
יוצקים את התערובת בחזרה לסיר וחוזרים לחום נמוך.
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה