תפוחים מייפל עם גלידה
גשו לסופר וקנו את גלידת ונילן, תפוחים של סבתא סמית, סירופ מייפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו תפוחים אפויים ממולאים עם קרם מייפל, עוגיות תות וגלידת שמנת, ו גלידת אבוקדו (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים מחבת בינונית על חום בינוני.
מוסיפים אגוזי מלך ומבשלים, מחבת רועדת לעתים קרובות, עד האגוזים הם זהובים, 2 עד 3 דקות.
מעבירים לצלחת כדי להתקרר.
ממיסים חמאה באותו מחבת על חום בינוני.
מוסיפים תפוחים, קינמון ווניל ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד שהתפוחים רכים, כ 5 דקות. מערבבים בסירופ מייפל וממשיכים לבשל עד הסירופ מתעבה, 1 עד 2 דקות יותר.
מעבירים לקערה ומניחים בצד במשך 10 דקות כדי להתקרר מעט.
מחלקים גלידה בין 4 קערות. למעלה עם תפוחים ומפזרים אגוזים.