תפוחים עלומים עם יוגורט וניל
תפוחים עלומים עם יוגורט וניל דורש סביב 55 דקות מההתחלה ועד הסוף. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 393 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לך 3x1 "רצועה של קליפת לימון, 3x1" רצועות קליפת תפוז, שעועית וניל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. וזה די גרוע. נסו תפוחים עלומים עם יוגורט וניל, פרי עלום על פרוזן יוגורט וניל, ו אגסים עלומים עם רוטב יוגורט וניל-דבש (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יין, סוכר, מיץ תפוזים, orangepeel, קליפת לימון, מקל קינמון,אניס כוכב, ו 2 כוסות מים בסיר כבד גדול חום בינוני. מביאים לרתיחה, בוחשסוכר קטן מומס.
הוסף תפוחים; reduceheat נמוך ומבשל, occasionallyrotating תפוחים, עד במכרז כאשר פירסינג סכין חדה, 25-30 דקות.
באמצעות כף מחוררת, להעביר applesto צלחת ולהניח בצד. מסננים poachingliquid במחבת לתוך סיר קטן, משליך מסננים. סט סיר overmedium-חום גבוה ומבשל, stirringoccasionally, עד שלגנוב את הנוזל הוא syprupyand מופחת כ 3/4 כוס, 10-15minutes (סירופ יהיה להתעבות כפי שהוא מתקרר).
מערבבים יוגורט ודבש בקערה קטנה. לגרד זרעים שעועית וניל;להקציף עד רוטב היוגורט הוא חלקה מעורבב היטב.
מחלקים רוטב יוגורט בין צלחות.
למנה: 323 קלוריות, 1 גרם שומן, 74 גרם פחמימות