תפוחים קלויים ובטטות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל תפוחים קלויים ובטטות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 414 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. גשו לסופר וקנו חמאה, בטטות, קליפת תפוז ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. וזה טוב. נסו תפוחי אדמה ותפוחים קלויים, בלסמי קלוי בטטות ותפוחים, ו תפוחים קלויים ברוזמרין ותפוחי אדמה מתוקים (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים תפוחי אדמה מתוקים קלופים לקוביות 1 אינץ'.
חותכים תפוחים קלופים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'.
מערבבים יחד חמאה מומסת, סוכר חום, וקליפה כתומה מגוררת בשקית מקפיא פלסטיק zip העליון גדול עד מעורבב.
להוסיף קוביות בטטה ותפוחים פרוסים. תאטום את התיק, ותזרוק למעיל.
מניחים תערובת תפוחי אדמה בשכבה אחת במחבת מרופדת בנייר אלומיניום משומן קל 15-x 10 אינץ ' ג ' לי רול.
אופים ב 400 במשך 30 עד 35 דקות או עד תפוחי אדמה ותפוחים רכים משחימים קלות.