תפוחים קלויים ובטטות צלויים בדבש-זיגוג בורבון
תפוחים קלויים ובטטות בזיגוג דבש-בורבון עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 377 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פקאן, סוכר חום חזק, דבשוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו-19 דקות. נסו תפוחי אדמה מתוקים קלויים עם זיגוג דבש, הודו מטוגן בשמן עמוק עם דבש, בורבון וזיגוג פקאן קלוי, ו תפוחי אדמה קלויים עם תפוחים, נקניקים וזיגוג חרדל מייפל (מתכונים דומים).
הוראות
לשטוף תפוחי אדמה מתוקים, ומניח על תבנית אפייה; זין עם מזלג.
אופים ב 400 במשך 1 שעה או עד כמעט מכרז.
תן לעמוד 45 דקות או עד מקורר.
בינתיים, קליפה ותפוחי ליבה. חותכים תפוחים לתוך 1/3 " טריזים עבים; לזרוק עם מיץ לימון בקערה.
לקלף מקורר תפוחי אדמה, ולפרוס 1/3 " עבה. מסדרים תפוחי אדמה ותפוחים לסירוגין בתבנית אפייה משומנת 13" x 9".
יוצקים הנותרים מיץ לימון על תפוחי אדמה ותפוחים.
מערבבים סוכר חום ואת 6 המרכיבים הבאים בסיר, ערבוב היטב. מביאים לרתיחה על חום בינוני, ערבוב מדי פעם; להרתיח 2 דקות או עד מעט מעובה.
יוצקים זיגוג על תפוחי אדמה ותפוחים.
אופים, חשוף, ב 400 במשך 30 דקות.
הסר מהתנור; למרוח עם זיגוג בתחתית המנה, ומפזרים אגוזים על פני הדף.
אופים 14 עד 15 דקות יותר או עד תפוחים נראים קלויים. תרטיב עם זיגוג ממש לפני ההגשה.