קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות1
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

תפוחים קרמל

תפוחים קרמל
חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 11 גר' של חלבון, 32 גרם של שומן, וסך הכל 791 קלוריות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. אם יש לכם מלח, מקלות סוכריה חסון, חמאהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יהיה להיט בחג הליל כל הקדושים שלך. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכונים דומים: איך להכין תפוחי קרמל}תפוחים פאי קרמל תפוחים, תפוחים קרמל, ו תפוחים קרמל.

הוראות

1
מערבבים סוכר, חמאה, חלב מרוכז, סירופ תירס, סירופ מייפל, וניל, מולסה ומלח בסיר עבה 2 1/2 או 3 ליטר. מערבבים עם כף עץ על חום בינוני-נמוך עד שכל הסוכר מתמוסס. לא צריך להיות ממורמר (גבישי סוכר) כאשר אתה בודק על ידי שפשוף קצת קרמל בין האצבעות.
מרכיבים שתצטרך
קופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננתקופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננת
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מברשת את הצדדים של המחבת עם מברשת מאפה רטובה כדי להמיס כל גבישי סוכר שעשויים להיווצר על הצדדים פאן. 2 לצרף מדחום קליפ על ממתקים למחבת ומבשלים קרמל ברתיחה מתגלגלת עד המדחום מגיע 113°, תוך ערבוב כל הזמן ולאט עם מרית עץ. המשך מדי פעם לצחצח את הצדדים עם מברשת מאפה. בזהירות לשפוך קרמל לתוך קערת מתכת. מגניב עד שהטמפרטורה יורדת ל200, ובנקודה אתה מוכן לטבול את התפוחים. 3 בעוד הקרמל הוא בישול / קירור, להכין תבנית אפייה גדולה, מכסה אותו או עם רדיד אלומיניום חמאה או סילפט. הכנס מקל צ 'ופסטיק או מקל סוכריה על מקל חסון לתוך כל תפוח, על 2 אינץ', למעלה למטה, לתוך ליבת התפוח. 4 כאשר הקרמל התקרר מספיק לטבילה, לטבול את התפוחים, אחד אחד, על ידי החזקת על המקל, ואנכית הורדת התפוח לתוך הקרמל, טבילה כל אבל החלק העליון של התפוח. משוך את התפוח מהקרמל ותן לקרמל העודף לטפטף מלמטה בחזרה למחבת. ואז מניחים על silpat או רדיד מוכן. הקרמל יהיה בריכה קצת בתחתית כל תפוח.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
מקלות סוכריהמקלות סוכריה
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
מברשת מאפהמברשת מאפה
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכריות ג'לי פרוסות תפוזים חתוכות לפרוסות לאףסוכריות ג'לי פרוסות תפוזים חתוכות לפרוסות לאף
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מניחים לתוך המקרר כדי להירגע לפחות 15 דקות. 5 פעם הקרמל יש קר קצת, להסיר מהמקרר ולהשתמש באצבעות שלך כדי ללחוץ על הקרמל כי יש טפטף לתחתית התפוחים, בחזרה על התפוחים. ואז לקחת כל ציפויים שאתה רוצה ולחץ אותם לתוך התפוחים לקישוט. חזור למקרר כדי להירגע לפחות שעה אחת.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס