קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות1
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

תפוחים קרמל

תפוחים קרמל
חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 11 גר' של חלבון, 32 גרם של שומן, וסך הכל 791 קלוריות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. אם יש לכם מלח, מקלות סוכריה חסון, חמאהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יהיה להיט בחג הליל כל הקדושים שלך. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכונים דומים: איך להכין תפוחי קרמל}תפוחים פאי קרמל תפוחים, תפוחים קרמל, ו תפוחים קרמל.

הוראות

1
מערבבים סוכר, חמאה, חלב מרוכז, סירופ תירס, סירופ מייפל, וניל, מולסה ומלח בסיר עבה 2 1/2 או 3 ליטר. מערבבים עם כף עץ על חום בינוני-נמוך עד שכל הסוכר מתמוסס. לא צריך להיות ממורמר (גבישי סוכר) כאשר אתה בודק על ידי שפשוף קצת קרמל בין האצבעות.
מרכיבים שתצטרך
קופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננתקופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננת
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
2
מברשת את הצדדים של המחבת עם מברשת מאפה רטובה כדי להמיס כל גבישי סוכר שעשויים להיווצר על הצדדים פאן. 2 לצרף מדחום קליפ על ממתקים למחבת ומבשלים קרמל ברתיחה מתגלגלת עד המדחום מגיע 113°, תוך ערבוב כל הזמן ולאט עם מרית עץ. המשך מדי פעם לצחצח את הצדדים עם מברשת מאפה. בזהירות לשפוך קרמל לתוך קערת מתכת. מגניב עד שהטמפרטורה יורדת ל200, ובנקודה אתה מוכן לטבול את התפוחים. 3 בעוד הקרמל הוא בישול / קירור, להכין תבנית אפייה גדולה, מכסה אותו או עם רדיד אלומיניום חמאה או סילפט. הכנס מקל צ 'ופסטיק או מקל סוכריה על מקל חסון לתוך כל תפוח, על 2 אינץ', למעלה למטה, לתוך ליבת התפוח. 4 כאשר הקרמל התקרר מספיק לטבילה, לטבול את התפוחים, אחד אחד, על ידי החזקת על המקל, ואנכית הורדת התפוח לתוך הקרמל, טבילה כל אבל החלק העליון של התפוח. משוך את התפוח מהקרמל ותן לקרמל העודף לטפטף מלמטה בחזרה למחבת. ואז מניחים על silpat או רדיד מוכן. הקרמל יהיה בריכה קצת בתחתית כל תפוח.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
מקלות סוכריהמקלות סוכריה
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
מברשת מאפהמברשת מאפה
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכריות ג'לי פרוסות תפוזים חתוכות לפרוסות לאףסוכריות ג'לי פרוסות תפוזים חתוכות לפרוסות לאף
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מניחים לתוך המקרר כדי להירגע לפחות 15 דקות. 5 פעם הקרמל יש קר קצת, להסיר מהמקרר ולהשתמש באצבעות שלך כדי ללחוץ על הקרמל כי יש טפטף לתחתית התפוחים, בחזרה על התפוחים. ואז לקחת כל ציפויים שאתה רוצה ולחץ אותם לתוך התפוחים לקישוט. חזור למקרר כדי להירגע לפחות שעה אחת.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס