תפוחים שטבעו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל תפוחים שנטבעו. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 348 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 23 גרם שומן. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לכם חומץ תפוחים תפוחים, תפוחים סבתא סמית, שן שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו טלה טבוע, רגל כבש טבולה, ו קינואה טבוע (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים חמאה במחבת גדולה על אש נמוכה; מוסיפים בצלצלים ושום, ומטוגנים עד למכרז. מערבבים בסוכר.
מוסיפים תפוח, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, 3 דקות או עד קרמל קל.
מוסיפים חומץ, טפטוף, וג ' לי; לבשל, ערבוב מדי פעם, 6 עד 8 דקות.
מגישים מיד, או צמרמורת, אם תרצה; לחמם רק לפני ההגשה.