תפניות פרג
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל פיתולי פרג. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 119 קלוריות. מתאים ל-12 מנות. גשו לסופר וקנו חלב, מלח, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו תפניות פרג לימון, פרמזן, פרג זרע & פיתולים caraway, ו Chewy שקדים פרג זרעי גרנולה ברים (פרג לימון וריאציה זרע מדי) (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים חמאה במחבת גדולה ולא דביקה על אש בינונית.
מוסיפים בצל; מבשלים 10 דקות או עד רך, ערבוב מדי פעם. מגניב לטמפרטורת החדר; מערבבים זרעי פרג ומלח. תניח בצד.
מגלגלים את הבצק לתוך מלבן 14 x 12 אינץ ' על משטח מקומח קלות.
מורחים תערובת בצל לאורכו על חצי מלבן. מקפלים את הבצק לחצי לאורכו; לוחצים על קצוות הבצק בחוזקה כדי לאטום.
חותכים את הבצק לרצועות 12 (באורך 6 אינץ'). בעדינות להרים את שני הקצוות של הבצק, ולסובב.
מקום רצועות בצק מעוותות 1 אינץ ' בנפרד על תבנית אפייה גדולה מצופה ספריי בישול. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 40 דקות או עד הוכפל בגודל.
מערבבים את החלב והביצה, ומברישים את הבצק.
אופים במשך 20 דקות או עד הזהב.
הסר גיליון אפייה, מגניב במשך 10 דקות על מתלה חוט.