תרד Scallions הולנדית בייבי
תרד Scallion התינוק ההולנדי יכול להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. מנה זו מכילה כ 8 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 178 קלוריות. מתאים ל-8 מנות. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל כשרים, חלב, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו Cheddar Scallions Dutch Baby, הולנדית: תפוח-ספייס חמאה הולנדית בייבי, ו תינוק הולנדי (מתכונים דומים).
הוראות
הסר את המדף העליון בתנור מחממים עד 45
בסיר גדול של מים מלוחים רותחים, לבשל את התרד עד נבול, על 1 דקה.
לנקז ולתת מגניב. לסחוט את התרד יבש גס לקצוץ אותו.
בבלנדר, לערבב את הביצים, חלב, קמח, 1 1/2 כפיות מלח, 1/8 כפית פלפל ואגוז מוסקט עד חלקה.
במחבת ברזל יצוק 12 אינץ', להמיס את החמאה.
מוסיפים את הבצל הירוק ומבשלים על חום מתון עד רך, על 3 דקות.
מוסיפים את התרד ומבשלים עד מחומם דרך, על 1 דקה; העונה עם מלח ופלפל. להגדיל את החום גבוה ומבשלים 1 דקה בלי לערבב.
יוצקים את הבלילה, מפזרים את הפרמזן ומעבירים את המחבת לתנור.
אופים במשך 25 דקות או עד הזהב.
חותכים לפרוסות ומגישים חם או חם.