תרד, בצל ירוק וגודה קיש מעושן
תרד, בצל ירוק, וגודה קיש מעושן הוא צמחוני ארוחת בוקר. והוא יספק כ 10 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 7 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 202 קלוריות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם בצל ירוק, חמאה, חלמון ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-36 דקות. מתכונים דומים: תרד וקיש גודה מעושן ללא סרטנים, תרד, בייקון ומחלבת בצל ירוק-קיש חינם, ו קיש ארטישוק וגודה מעושן.
הוראות
כדי להכין את הקרום, במקום חמאה בקערה גדולה; להכות עם מיקסר במהירות בינונית עד אור ורך.
מערבבים חלב, מלח וחלמון ביצה בקערה קטנה; מערבבים היטב עם מקצף.
מוסיפים תערובת חלב לחמאה, 1 כף בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת.
מוסיף קמח; לנצח רק עד בשילוב. הקש תערובת לתוך מעגל 4 אינץ ' על לעטוף פלסטיק; כיסוי. צמרמורת במשך 1 שעה.
לפתוח ולהניח בצק מקורר על משטח מקורנת קלות.
מגלגלים בצק למעגל 10 אינץ'. בצק בכושר לצלחת עוגה 9 אינץ'. להקפיא 15 דקות.
אופים ב 350 במשך 25 דקות או עד השחמה קלה. מגניב.
כדי להכין מילוי, שמן חום במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל; מטגנים 5 דקות או עד למכרז.
שלב 1 כוס חלב ושאר החומרים בקערה; מערבבים היטב עם מקצף. מערבבים בתערובת תרד.
אופים ב 350 במשך 35 דקות.