תרד, בצל מקורמל ותפוחי אדמה של מונסטר או גרטן
צריך תוספת צמחונית? תרד, בצל מקורמל ותפוחי אדמה של מונסטר או גרטן יכולים להיות מתכון מדהים לנסות. מנה אחת מכילה 594 קלוריות, 18 גרם חלבון, ו 36 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 28% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 6. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 45 דקות. 72 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. אם יש לכם גבינת מונסטר, חלב, שום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. עם כפית ציון 84%, המנה הזו מדהימה. נסו גזר לבן וגרטן בצל מקורמל, גזר לבן, שזיף וגרטן בצל מקורמל, ו תפוח אדמה, בצל מקורמל וגרטן גבינת עיזים עבור מתכונים דומים.
הוראות
מחממים תנור ל -400 מעלות צלזיוס (200 מעלות צלזיוס).
שלב את תפוחי האדמה והתרד בתבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ'; מניחים בצד.
ממיסים 3 כפות חמאה בסיר על אש בינונית-נמוכה. מוסיפים את הבצל ומבשלים עד חום כהה, כ -15 דקות. מוסיפים את השום והקמח; לבשל 1 דקה יותר. מתבלים במלח ומערבבים פנימה את החלב והשמנת. מביאים לרתיחה על אש בינונית; מבשלים ומערבבים עד שהרוטב מסמיך, כ -10 דקות. מערבבים פנימה 3/4 מגבינת המונסטר עד להמסה, ויוצקים על תפוחי האדמה.
מכסים את תפוחי האדמה בנייר אלומיניום ואופים בתנור שחומם מראש 30 דקות. חושפים, ומבשלים עוד 20 דקות, ואז מפזרים את יתרת גבינת המוונסטר, מחזירים לתנור ואופים עד שתפוחי האדמה רכים והגבינה מבעבעת, כ -10 דקות נוספות.